ПОЛИТИКА ЗА НЕПРИКОСНОВЕНОСТ

Настоящата Политика за защита на личните данни, има за цел, да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни в качеството си на администратор, както и за Вашите права.
Ние сме еднолично дружество с ограничена отговорност, с наименование ГРАНИТИ ЕООД, ЕИК 121205956, със седалище и адрес на управление: гр. СОФИЯ, ул. СЕЛИОЛУ №1 и управител ЯКУП БАЙРА
Електронна поща: manager@hotel-adria.eu

В Дружеството, Вашето право на поверителност, е основен приоритет и е залегнало в основата при дизайна и изграждането на нашите системи. Правото ви на защита на личните данни, е установено като ограничение на обработката, така че във всички случай, Вие можете да ни се доверите напълно и да се съсредоточите върху приятния Ви престой в нашите хотели. Предоставяйки ни Вашата информация, Вие ни се доверявате и това ни кара да поемем пълна отговорност за нейното законосъобразно обработване. Подхождаме отговорно и отдаваме голямо значение на защитата на личната Ви информация, която ни предоставяте при регистрацията ви като клиент на хотелите ни чрез нашия сайт.
Стремим се към прозрачност, при обработването на Вашите данни. Написахме нашата Политика за поверителност на личните данни и свързаните с нея документи на достъпен език, без твърде усложнени изрази и съдържащи достатъчно информация.
Най важното е да разбирате информацията, която обработваме и какви са възможностите Ви за избор.
Настоящата Политика за поверителност на личните данни е в сила от 25 Май 2018.

1. Къде се прилага тази политика за поверителност на личните данни

Тази Политика за поверителност на личните данни е приложима за уебсайта ни, приложенията, които използваме, за да регистрирате Вашата резервация в хотелите ни.

2. Информация, която събираме

Личните данни, обработвани от Гранити ЕООД на фирмения ни сайт са: При вписванетос ви, за целите на извършване на резервация в нашите хотели, ние обработваме седните Ваши лични данни, които ни предоставяте: име, презиме, фамилия, имейл, адрес, телефонен номер.

3. „Бисквитки“ и други подобни технологии за събиране на данни

Ние също така използваме “бисквитки” (малки текстови файлове, изпратени от вашия компютър всеки път, когато посещавате нашия уеб сайт) или подобни технологии за улавяне на данни. Когато използваме “бисквитки” или други подобни технологии, ние използваме “бисквитки” на сесията (продължават, докато затворите браузъра си) или постоянните “бисквитки” (които продължават, докато вие или браузърът ви ги изтрият). Например, ние използваме “бисквитки”, за да съхраняваме вашите езикови предпочитания или други настройки, така че не е нужно да ги настройвате всеки път, когато посещавате сайта. Някои от “бисквитките”, които използваме, са свързани с профила ви (включително информация за вас, като например имейл адреса, който сте ни дали), а други “бисквитки” не са. За по-подробна информация за това как използваме “бисквитките”, моля, прегледайте правилата ни за “бисквитките”. Също така, ние получаваме техническа информация, когато използвате нашия сайт. Всеки път, когато използвате сайта, мобилно приложение или друга интернет услуга, системата създава и записва определена информация автоматично. Ето някои от категориите информация, която събираме:
Данни в регистрационните файлове. Когато използвате сайта, нашите сървъри записват информация (“данни от дневника” или “log data”), включително информация, която браузърът ви автоматично изпраща при посещение на уеб сайт или мобилното ви приложение автоматично изпраща, когато го използвате. Тези данни от дневника включват адреса на интернет протокола, адреса и активността на посещаваните от вас уеб сайтове, търсения, тип и настройки на браузъра, дата и час на заявката ви, как сте използвали сайта, данните за “бисквитките” и данните за устройствата. Ако искате да получите повече подробности за информацията, която ние събираме – свържете се с нас чрез формата за контакт.
Информация за устройството. В допълнение към данните в дневника, ние събираме информация за устройството, чрез което използвате нашия уеб сайт, включително тип устройство, операционна система, настройки, уникални идентификатори на устройства и данни за сривове, които ни помагат да разберем, когато нещо се счупи. Дали събираме част или цялата информация, често зависи от типа на устройството, което използвате и от настройките му. Например има различни типове информация в зависимост от това дали използвате Mac или компютър или iPhone или телефон с Android. За да научите повече за това, каква информация прави вашето устройство достъпни за нас, моля, проверете и правилата на производителя на устройството или доставчика на софтуер.

3. Как използваме информацията

Обработваме личните Ви данни на следните основания:
• изпълнение на законови задължения, включващи изпълнение на предвидени в закона задължения за запазване или предоставяне на информация при постъпване на съответно разпореждане от компетентни държавни или съдебни органи, при осигуряване на възможност за осъществяване на контролните правомощия на компетентните държавни органи, при изпълнение на законовите задължения на Дружеството да Ви уведомява за различни обстоятелства, свързани с Вашите права, с предоставяните Услуги или със защитата на данните Ви и др.
• сключване и изпълнение на договори за предоставяне на стоките на Дружеството.
• прилагане на легитимните интереси на ползватели на Услугите, трети лица като членове, други потребители, Работодатели, Представители на работодатели и др.

Ние обработваме Вашата информацията за следните цели:
• Съгласно конкретна ваша клиентска поръчка, при продажба, при изготвяна на оферта или в отговор на ваше запитване касаещо предлаганите от нас стоки и услуги.

4. Как споделяме информация

Тъй като нашата цел е да Ви помогнем да резервирате престоя си лесно и удобно, споделяме информация на някои потребители с доставчици на услуги и партньори, които ни помагат да поддържаме нашите услуги. За повече подробности относно споделянето на Вашата информация с другите, моля, прочетете следното:
• С нашите доставчици на услуги и партньори
Използваме трети страни, за да ни помогнат да оперираме и подобряваме услугите си. Тези трети страни ни помагат с различни задачи, включително хостинг и поддръжка на данни, анализи. При споделянето на информация спазваме законовите изисквания или да се ограничим до не лична информация.
Ние следваме стриктен процес на проверка, преди да се ангажираме с доставчик на услуги или да работим с някакъв партньор. Всички наши доставчици на услуги и партньори трябва да приемат строги задължения за поверителност.
• Когато се изисква от закона
Ние можем да разкрием Вашата информация, ако е основателно необходимо: 1.да се спази правен процес, като напр. съдебно разпореждане, призовка или заповед за обиск, разследване, за правоприлагането или други законови изисквания; 2. да се съдейства за предотвратяването или разкриването на престъпления (във всеки един случай се прилага приложимото право); или 3. да се защити безопасността на всяко лице.
• Със съгласие или по молба
Може да поискаме съгласието да споделите информацията си с трети страни. Във всеки отделен случай ще изясним защо искаме да споделим Вашата информация.

5. Трансгранични трансфери на данни

Дружеството не извършва трансфер на данни извън Европейския съюз.

6. Вашите права

Вие, като субект на обработка на лични данни, имате право да упражните посочените по-долу Ваши права.
Преди да имате тази възможност, е необходимо да Ви идентифицираме, като идентификацията Ви ще извършим на място на нашите рецепции.
Определеният в Регламента срок за отговор на Вашето искане е до 1 (един) месец, който ние ще спазим, следвайки приетите от нас процедури.
Вие може да подадете искането си в хартиен вид – от нашите рецепции и ние ще Ви уведомим по посочения от Вас начин за резултата от всяко Ваше искане по реда на GDPR.

Списък с правата Ви:
• Право във всеки един момент да оттеглите съгласието си за обработка на личните Ви данни съгласно изискванията на Регламента;
• Право на коригиране на личните данни – ако смятате, че има грешка в събраните за Вас лични данни, може да поискате тяхната корекция. Ще трябва да ни посочите верните според Вас данни.
• Право на достъп до личните Ви данни – имате право да получите потвърждение дали обработваме Вашите лични данни и ако е така, да получите достъп до тях. Заедно с данните ще Ви дадем достъп и до задължителната информация, описана в чл. 15, т. 1 от Регламента.
• Право на изтриване на личните Ви данни – може да поискате да бъдете забравен, като ние ще преценим дали са изпълнени изискванията на чл. 17 от Регламента.
• Право на ограничаване на обработването – означава маркиране на съхранявани лични данни с цел ограничаване на обработването им в бъдеще. Ако искате да запазим Вашите лични данни, без да ги обработваме, може да пуснете искане по тази точка.
• Право на преносимост на данните – може да поискате събраните от нас лични данни за Вас да бъдат предадени в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене вид. Към момента нямаме възможност пряко да прехвърлим данните Ви на друг администратор.
• Право на възражение – по всяко време може да възразите срещу обработката на лични Ви данни, включително профилиране и директен маркетинг.
• Право да поискате от Администратора на личните Ви данни да уведомите третите лица, на които Администраторът е предоставил Вашите данни, по отношение на коригиране, изтриване или ограничаване на обработването на личните данни. Във всички случаи, когато упражните някое от горепосочените права, ние ще уведомим тези трети лица за Вашето искане.
• Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни, която се подава във форма и с реквизити съгласно установеното в закона.

7. Точност на информацията

Дружеството не носи отговорност за верността на предоставяните от Вас данни на сайта ни, поради което извършва проверки при пристигането Би на рецепциите на хотелите ни. Във всички случаи на съмнения от Ваша страна, на установена измама и/или злоупотреба с Ваши лични данни, молим да ни уведомите незабавно.

8. Как защитаваме Вашата информация

Отчитайки сложността на проблема ние сме акцентирали върху следните видове защита на личните данни – физическа, персонална, документална и защита на автоматизирани информационни системи и мрежи. Прилагайки новите изисквания на регламента при пренос на данни използваме и криптографска защита.

9. Докога съхраняваме Вашата информация

Ние съхраняваме Вашата информация толкова дълго колкото е необходимо за нашите легитимни интереси или е определено в законодателството на страната. Срок за съхраняване на личните данни: Срокът за който ще съхраняваме вашите лични данни е в период от 1 една година след което те ще бъдат унищожени. Срокът на унищожение на вашите данни може да бъде по- дълъг от една година в случаите, когато българското законодателство изисква това.
Всички евентуални бъдещи промени в настоящата Политика за защита на личните данни ще бъдат публикувани на тази страница. Последна актуализация: 23 май 2018 г.

10. Как да се свържете с нас

Ако имате въпроси относно тази Политика за правото на поверителност на личните данни, изпратете имейл на: manager@hotel-adria.eu

 

* Задължителни полета

Дата на пристигане *
Дата на напускане *
Име, фамилия *
Телефон *
E-mail *
Брой стаи *
Тип стая *
Доп. информация   
*
Моля, изберете в коя част от хотел Арис София желаете да отседнете(Please choose the section of Aris hotel you'd like to stay in):

» Нова(New section)

» Стара(Old section)